mobirise.com

Wingstravel
Outdoor

Cégünk 1994. óta sikeresen szervez sí, rafting és kalandtúrákat valamint vitorlás programokat
mind cégek, mind egyéni utasok számára. Ezen outdoor programok igen népszerűek partnereink
körében.

Síelés

Cégünk 1994. óta sikeresen szervez síutakat mind cégek, mind egyéni utasok számára. Ezen utak igen népszerűek partnereink körében. 

Vitorlázás

Cégünk kezelésében itthon több, a legmodernebb felszereléssel ellátott kajütös versenyhajó
áll. A Wings Travel csapata, szakképzett kapitányok irányításával cégek és baráti társaságok
számára vitorlás programokat/túrákat szervez a Balatonon és az Adrián. 

Rafting

A Wings Travel Utazásszervező Kft. extrém sport szekciója elsősorban Ausztriába, a Steiermark szívében fekvő saját rafting-központjába szervezi vadvízi túráit, amely Budapesttől 460 km-re, a Mar völgyében található. Mindemellett a Salzára és a Socára is szervezi raftingtúráit. Kiegészítésként kanyoning, hydrospeed programokkal színesítjük ajánlatunkat.

Magaslati kötélpálya    


Szeretnénk bemutatni a Magyarországon elsőként kialakított 12 hidas, mobil magaslatikötélpálya-rendszerünket, amelyet az ország bármely pontján fel tudunk építeni.

Programjaink

Síelés

Főbb célterületeink: Ausztria, Olaszország, Franciaország, Szlovénia, Szlovákia. 


Szállását kívánságának megfelelő kategóriában lefoglaljuk (apartman, magánpanzió, szálloda), ezen kívül felnőtt ill. gyerek síbérletet, iskolák számára diákbérletet intézünk kedvezményes áron. 


Cégünk szolgáltatása továbbá, hogy igény esetén magyar nyelvű síoktatót, síoktatókat is biztosít. Természetesen gondolunk azokra is, akik nem szeretnének síelni, így a számukra alternatív téli programokat ajánlunk (szánkózás, éjszakai fáklyás szánkózás, lovas szánozás, esti "hütte" program, kirándulás) 


Igény esetén buszt biztosítunk (19, 32, 49 ill. 51 fős Scania Irizar luxusbuszok) a csoportok számára. 


Tekintettel arra, hogy a sí egy veszélyes sport, mindenféleképpen ajánljuk a betegség-, baleset-, poggyászbiztosításunkat, amelyet irodánkban megköthet. 


A teljesség igénye nélkül, íme néhány síterület Ausztriában:

· Murau

· Obertauern

· Lungau és térsége

· Bad Kleinkirchheim

· Mariazell

· Schladming

· Sölden




Vitorlázás

Cégünk kezelésében itthon több, a legmodernebb felszereléssel ellátott kajütös versenyhajó áll. A Wings Travel csapata, szakképzett kapitányok irányításával cégek és baráti társaságok számára vitorlás programokat/túrákat szervez a Balatonon és az Adrián. A fent említett hajókon kívül, igény esetén egyéb kategóriájú vitorlásokat is tudunk biztosítani. Ezen vitorlás programok igen népszerűek partnereink körében, akik a legkülönbözőbb variációkban ill. programokba beépítve veszik igénybe ezen szolgáltatásainkat. Ilyenek például: vitorlázás egy konkrét úticél megjelölésével, strandprogramok hajóval, vitorlásoktatás.

Rafting

A Wings Travel Utazásszervező Kft. extrém sport szekciója elsősorban Ausztriába, a Steiermark szívében fekvő rafting-központokba szervezi vadvízitúráit, amely Budapesttől 460 km-re, a Mur völgyében és a Salzán található. Mindemellett a Socára is szervezünk túrákat. Kiegészítésként kanyoning, hydrospeed programokkal színesítjük ajánlatunkat. Napjainkban az üzleti élet számos területén meghatározó tényező lehet egy olyan munkatársi gárda, amely az adott versenyhelyzetben a leghatékonyabb módon, jól összehangoltan működik. A közös evezés, a gyalogtúrák és az esti bulik mind erősítik a csapatszellemet, az aktív részvétel pedig nemcsak erő és energia felszabadítására, hanem kikapcsolódásra és a stressz levezetésére is kiválóan alkalmas. 


De mi is az a rafting? 

Pontosan lefordítva: vadvízi evezés. 

Egy kicsit részletesebben: egy kellemes, izgalmas, élményekkel teli, vidám hétvége

Ausztriában, a kalandvágyó és sportos vendégek számára. Ajánlatunk áprilistól októberig, hétvégékre és hétköznapokra is foglalható.

Utazás: egyénileg (csoportok/cégek esetén buszt is biztosítunk)

Helyszín: áprilisban, májusban és októberben a Salza folyón júniustól szeptemberig a Mur folyón

Szállás: ** magánpanzió, *** vagy **** szálloda illetve apartmanok

Ellátás: reggeli, félpanzió illetve teljes panzió

Program: a Mur folyón 2 vízreszállás (2 X kb. 2,5 - 3 óra, Tamsweg-Predlitz szakaszon) a Salzán 2 vízreszállás (2 X kb. 2,5 - 3 óra, Wildalpen-Palfau szakaszon)


Rafting információ 

Felszerelés: minden résztvevő számára komplett vadvízi felszerelést (titániumbetétes neoprén ruha és cipő, sisak és mellény) biztosítunk. A rafting 2-3 személyes kenukban és/vagy 6-10 fős raftokban történik, szakképzett túravezetőkkel.

Amit hozni kell: fürdőruha, törölköző és meleg ruha a rafting után

Gyerekek: A raftingon a gyerekek 7 éves kortól vehetnek részt, 14 éves korig csak szülői felügyelettel

Minimális létszám: 8 fő

Program: a Mur folyón 2 vízreszállás (2 X kb. 2,5 - 3 óra, Tamsweg-Predlitz szakaszon) a Salzán 2 vízreszállás (2 X kb. 2,5 - 3 óra, Wildalpen-Palfau szakaszon)

Magaslati kötélpálya

Helyszín: szabadon választható


Szeretnénk bemutatni a Magyarországon elsőként kialakított 12 hidas, mobil magaslatikötélpálya-rendszerünket, amelyet az ország bármely pontján fel tudunk építeni. A program tökéletes élményt és kihívást nyújt azon vendégek számára, akik a fizikai és mentális képességüket szeretnék fejleszteni, továbbá kiválóan alkalmas csapatépítésre és az alkalmazottak összekovácsolására is. 


Kezdetben oktatóink egy előadást tartanak a mászópályáról, és bemutatják az akadályokat pontról pontra. Azon vendégek, akik úgy gondolják, hogy inkább kívülről szemlélik az eseményeket vagy éppen nem indultak még el a pályán, kifeszített sátrak alól, árnyékban követhetik figyelemmel a küzdő társaikat egy frissítő elfogyasztása mellett.


Célok: leküzdeni a tériszony érzetét (már akinek van ilyen), javítani az egyensúlyérzéket, növelni az önbizalmat és a fizikai erőnlétet

Biztonság: az akadályok leküzdésében szakképzett vezetőink segédkeznek, és minden ponton biztonsági felszereléseket alkalmazunk (sisak, beülő heveder, karabiner, biztosító kötél)

Időtartam: kb. 2,5 - 3 óra

Ruházat: szabadidőruha vagy ami nem gátolja a szabad mozgást, a lábbeli lapos talpú legyen, esetleg magas szárú bakancs

Felszerelés: minden felszerelést mi biztosítunk a helyszínen (sisak, beülő heveder, karabiner, biztosító kötél)

Akadályok: 7-8 méteres magasságban kell végigtornászni az igazán összetett, kötelekből és fából készült pályán

 

Incentive

Irodánknak kezdettől fogva az a célja, hogy az utazásszervezésen túlmenően kiemelten fókuszáljon az incentive és üzleti utaztatásra, konferenciák és rendezvények szervezésére.

Rendezvények és konferenciák

A corporate ügyfeleink maximális bizalmának és az évek során az incentive és üzleti utak által megtapasztalt szervezésnek köszönhetően egyre több, nagy volumenű céges rendezvény és konferencia megszervezésére kérik fel cégünket, ezáltal is öregbítve a Wings Travel hírnevét.

Repülőjegy és szállásfoglalás

Foglalási rendszerünkön keresztül, a világ csaknem minden légitársaságának ajánlataiból tudjuk kiválasztani a lehető legkedvezőbb árfekvésű repülőjegyeket.

Nyaralások

Válasszon egy helyet, és mi megszervezzük teljes körű nyaralását!

Outdoor

Cégünk 1994. óta sikeresen szervez sí, rafting és kalandtúrákat valamint vitorlás programokat mind cégek, mind egyéni utasok számára. Ezen outdoor programok igen népszerűek partnereink körében.

Oszd meg az oldalt!