Mobirise

Wingstravel
Nyaralások

Válasszon egy helyet, és mi megszervezzük teljes körű nyaralását! Hogyan tesszük ezt? Másképp,
mint konkurenseink! Nálunk nem előre elkészített ajánlatokból kell választania. Mi az Ön elképzeléseit és igényeit
maximálisan figyelembe véve, testre szabott ajánlatokat készítünk. Az utazás részleteinek kidolgozása során megtervezzük a legoptimálisabb útvonalat és kiválasztjuk a legmegfelelőbb szállást, továbbá fakultatív kirándulásokat ajánlunk, hogy még színesebbé tehesse pihenését. Célunk, hogy utasaink
elégedetten, tele élményekkel térjenek haza.

Wingstravel

Válasszon egy helyet, és mi megszervezzük teljes körű nyaralását! Hogyan tesszük ezt? Másképp, mint konkurenseink! Nálunk nem előre elkészített ajánlatokból kell választania. Mi az Ön elképzeléseit és igényeit maximálisan figyelembe véve, testre szabott ajánlatokat készítünk. Az utazás részleteinek kidolgozása során megtervezzük a legoptimálisabb útvonalat és kiválasztjuk legmegfelelőbb szállást, továbbá fakultatív kirándulásokat ajánlunk, hogy még színesebbé tehesse pihenését. Célunk, hogy utasaink elégedetten, tele élményekkel térjenek haza. Irodánk különböző típusú utazási kínálataiból választhat, a tengerparti nyaralásoktól a kombinált és körutakon át, egészen a városlátogatásokig. A fenti utakat a teljesség igénye nélkül a következő országokba szervezzük: Ausztria, Csehország, Görögország, Horvátország, Olaszország, Portugália, Spanyolország. Ezen kívül figyelmükbe ajánljuk egzotikus úti céljainkat is, mint Argentína, Brazília, Bali, Kína, Kuba, Mexikó, Tanzánia, Thaiföld. Amennyiben ragaszkodik valamely más utazási iroda ajánlatához, úgy azt nálunk is befoglalhatja, hiszen a legnagyobb utazásszervezők ügynökeként is működünk.  Ügyfeleink megelégedése továbbra is mindennél fontosabb számunkra, és reméljük, hogy ezt hamarosan Önnek is megmutathatjuk.

 

Incentive

Irodánknak kezdettől fogva az a célja, hogy az utazásszervezésen túlmenően kiemelten fókuszáljon az incentive és üzleti utaztatásra, konferenciák és rendezvények szervezésére.

Rendezvények és konferenciák

A corporate ügyfeleink maximális bizalmának és az évek során az incentive és üzleti utak által megtapasztalt szervezésnek köszönhetően egyre több, nagy volumenű céges rendezvény és konferencia megszervezésére kérik fel cégünket, ezáltal is öregbítve a Wings Travel hírnevét.

Repülőjegy és szállásfoglalás

Foglalási rendszerünkön keresztül, a világ csaknem minden légitársaságának ajánlataiból tudjuk kiválasztani a lehető legkedvezőbb árfekvésű repülőjegyeket.

Nyaralások

Válasszon egy helyet, és mi megszervezzük teljes körű nyaralását!

Outdoor

Cégünk 1994. óta sikeresen szervez sí, rafting és kalandtúrákat valamint vitorlás programokat mind cégek, mind egyéni utasok számára. Ezen outdoor programok igen népszerűek partnereink körében.

Oszd meg az oldalt!