Mobirise

Wingstravel
Rendezvények és konferenciák

A corporate ügyfeleink maximális bizalmának és az évek során az incentive és üzleti
utak által megtapasztalt szervezésnek köszönhetően egyre több, nagy volumenű céges
rendezvény és konferencia megszervezésére kérik fel cégünket, ezáltal is öregbítve a
Wings Travel hírnevét.


Wingstravel

A corporate ügyfeleink maximális bizalmának és az évek során az incentive és üzleti utak által megtapasztalt szervezésnek köszönhetően egyre több, nagy volumenű céges rendezvény és konferencia megszervezésére kérik fel cégünket, ezáltal is öregbítve a Wings Travel hírnevét. A konferenciák és rendezvények megszervezése esetén is ugyanazon értékeket tartjuk szem

előtt, mint incentive és üzleti útjaink során: a minőséget, a kreativitást, az újszerűséget és a rugalmasságot, a helyszínek kiválasztásakor a lehető legnagyobb körültekintést és előkészítést. Ezen irányelveknek köszönhetően ügyfélkörünk az évek során egyre bővült, és erre nagyon büszkék vagyunk.

Incentive

Irodánknak kezdettől fogva az a célja, hogy az utazásszervezésen túlmenően kiemelten fókuszáljon az incentive és üzleti utaztatásra, konferenciák és rendezvények szervezésére.

Rendezvények és konferenciák

A corporate ügyfeleink maximális bizalmának és az évek során az incentive és üzleti utak által megtapasztalt szervezésnek köszönhetően egyre több, nagy volumenű céges rendezvény és konferencia megszervezésére kérik fel cégünket, ezáltal is öregbítve a Wings Travel hírnevét.

Repülőjegy és szállásfoglalás

Foglalási rendszerünkön keresztül, a világ csaknem minden légitársaságának ajánlataiból tudjuk kiválasztani a lehető legkedvezőbb árfekvésű repülőjegyeket.

Nyaralások

Válasszon egy helyet, és mi megszervezzük teljes körű nyaralását!

Outdoor

Cégünk 1994. óta sikeresen szervez sí, rafting és kalandtúrákat valamint vitorlás programokat mind cégek, mind egyéni utasok számára. Ezen outdoor programok igen népszerűek partnereink körében.

Oszd meg az oldalt!