Mobirise Website Builder

Wingstravel
Repülőjegy és szállásfoglalás

Foglalási rendszerünkön keresztül, a világ csaknem minden légitársaságának ajánlataiból tudjuk kiválasztani a lehető legkedvezőbb árfekvésű repülőjegyeket. Ezt a tevékenységet a világ vezető légitársaságainak ügynökeként végezzük. Ennek eredményeként garantálni tudjuk, hogy a jegykiállítás napján, az adott útvonalra, a legolcsóbb tarifán értékesítjük a repülőjegyeinket.

Wingstravel Repülőjegy és szállásfoglalás

Foglalási rendszerünkön keresztül, a világ csaknem minden légitársaságának ajánlataiból tudjuk kiválasztani a lehető legkedvezőbb árfekvésű repülőjegyeket. Ezt a tevékenységet a világ vezető légitársaságainak ügynökeként végezzük. Ennek eredményeként garantálni tudjuk, hogy a jegykiállítás napján, az adott útvonalra, a legolcsóbb tarifán értékesítjük a repülőjegyeinket. Ezen felül vállaljuk - amennyiben erre kedves utasaink igényt tartanak -, hogy telepítünk repülő-, túlsúly- és differenciajegyeket külföldre, a légitársaság által előírt áron. Munkatársaink készséggel adnak ár- és járatinformációt több várost érintő repülőjegy-foglalás esetén, valamint segítséget nyújtunk a fapados járatokra való foglalásban is.


A Go Global Travel (több mint 50.000 szálláshely – Európa, Észak- és Dél-Amerika, Ázsia) az AIC Travel Group (65.000 hotel világszerte) és a Hotelbeds Accommodation and Destinaton Services (2.500 hotel világszerte) nemzetközi szállásfoglaló rendszereken keresztül azonnal megtaláljuk az adott időpontban elérhető, legjobb, legolcsóbb és az igényeknek leginkább megfelelő szállásokat. Az egyszerű besorolású szálláshelyektől a luxusszállodákig különböző kategóriákban és különböző árfekvés mellett, egy alapvető minőségi szinthez ragaszkodva biztosítunk szálláslehetőségeket, kongresszusok, vásárok, kiállítások és kiemelt rendezvények ideje alatt is, az év bármely időszakában.

Egyéb szolgáltatások is előre lefoglalhatóak, amelyek elősegítik, hogy kikapcsolódása zökkenőmentesen teljen.


Transzfer

Utasaink részére mind Magyarországon, mind külföldön biztosítunk repülőtéri transzfereket. A megrendelő igényeinek megfelelően a taxitól a limuzin szervizen keresztül a turistabuszig bezárólag, minden kategóriában biztosítjuk ezen szolgáltatásunkat. Irodánk segítséget nyújt abban is, hogy pontos információt kapjon arról, hogy az adott repülőtérről hogyan érheti el a lehető legkedvezőbb áron és legrövidebb idő alatt (metró, vonat, busz) a választott szállodát.


Autóbérlés

Irodánk kapcsolatban áll a világ vezető, autóbérléssel foglalkozó cégeivel (Hertz, Budget), ezáltal biztosítva azt a lehetőséget, hogy az utas a számára legmegfelelőbb, különféle extrákkal felszerelt autótípust választhassa. 


Biztosítás ügyintézés 

Utasaink számára utasbiztosításokat kötünk (betegség-, baleset-, poggyászbiztosítás, útlemondási biztosítás). Cégünk az Európai Utazási Biztosítóval áll szerződésben.


Városnéző kirándulás

Külföldi partnereink segítségével módunkban áll ajánlani különböző városnéző kirándulásokat és egyéb eseményeken való (színház, opera, múzeum, kiállítás) részvételt.

Incentive

Irodánknak kezdettől fogva az a célja, hogy az utazásszervezésen túlmenően kiemelten fókuszáljon az incentive és üzleti utaztatásra, konferenciák és rendezvények szervezésére.

Rendezvények és konferenciák

A corporate ügyfeleink maximális bizalmának és az évek során az incentive és üzleti utak által megtapasztalt szervezésnek köszönhetően egyre több, nagy volumenű céges rendezvény és konferencia megszervezésére kérik fel cégünket, ezáltal is öregbítve a Wings Travel hírnevét.

Repülőjegy és szállásfoglalás

Foglalási rendszerünkön keresztül, a világ csaknem minden légitársaságának ajánlataiból tudjuk kiválasztani a lehető legkedvezőbb árfekvésű repülőjegyeket.

Nyaralások

Válasszon egy helyet, és mi megszervezzük teljes körű nyaralását!

Outdoor

Cégünk 1994. óta sikeresen szervez sí, rafting és kalandtúrákat valamint vitorlás programokat mind cégek, mind egyéni utasok számára. Ezen outdoor programok igen népszerűek partnereink körében.

Oszd meg az oldalt!